opc_loader

       

Betalen
U kunt betalen via iDEAL, Mistercash, Paypal of bankoverschrijving. IBAN: NL18RABO0336679165 BIC: RABONL2U tnv Rozewoodstock (vanwege de KOR regeling wordt er geen BTW gerekend)

 

Verzenden & verzendkosten
Uw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De verzending gaat via PostNL, wij kunnen er helaas niets aan doen als er tijdens de verzending iets kwijt raakt en zijn hier dus ook niet aansprakelijk voor, wel kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Verzendkosten brievenbuspost Nederland: €2,95 (gratis verzending vanaf 30 euro)
Verzendkosten brievenbuspost België (of andere landen): €4,95 (gratis verzending vanaf 50 euro)

Retourneren

 

Mocht je iets willen retourneren, dan gaat dit als volgt:
Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, moet dit binnen 8 dagen na ontvangst worden gemeld via de mail (info@heelveelbedels.nl). Vermeld het ordernummer en welk artikel je wilt retourneren. Na ontvangst van de bestelling dien je het artikel waarover je niet tevreden bent binnen 8 dagen in de originele verpakking ongebruikt aan ons terug te sturen. Het retoursturen van ontvangen producten geschiedt op risico en kosten van de klant. Wij adviseren alles aangetekend te versturen. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin jouw wens, naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in de originele verpakking, niet gebruikt en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht.                                                                                                                                                       

Let op: Als een bestelling bij ontvangst kapot is dient dit meteen gemeld te worden.

Retouren kunnen worden gestuurd naar:

heelveelbedels.nl
Eerbeekseweg 19
7371 CB Loenen
Nederland